Zitzak en zitbal Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items

Zitzak en zitbal Er zijn 6 producten

Heerlijk Loungen

De b-bag is een unieke loungestoel waarin je heerlijk kunt weg dommelen en ontspannen. Zodra je gaat zitten vormt de loungestoel zich helemaal naar jouw lichaam, zodat het lichaam een prima ondersteuning krijgt. De b-bag is verkrijgbaar in 11 trendy kleuren en de stof is van hoogwaardige kwaliteit met een UV 7-8 bescherming.

De b-bag is Brits, en we zijn er trots op. We zijn er ook trots op dat elke b-bag wordt gemaakt in onze fabriek in Keighly, Yorkshire, waar we al 10 jaar ervaring hebben. We zoeken en kopen de materialen zo dicht mogelijk bij huis. We streven er ook naar bij alles wat we doen, rekening te houden met het milieu, om zo duurzaam mogelijk te blijven.

De stof van de b-bag uniek en uitgebreid getest en doorontwikkeld.  De unieke krachtige en waterproof stof heeft dubbel gestikte naden voor extra sterkte. Daarnaast ademt de stof en gebruikt het jouw lichaamswarmte om je op de perfecte temperatuur te houden. Het UV filter zorgt ervoor dat de kleur die je gekozen hebt, ook de kleur blijft en niet een slap aftreksel van waar je ooit verliefd op bent geworden. Schoonmaken is dan ook eenvoudig, zeker na een veel te gezellig BBQ tuinfeestje of op het strand.